2024-04-24T15:19:20+03:00



Dipperfox са мощни фрези за вертикално раздробяване на пънове и дънери, 
включително корените. Уникалното при машините на естонския производител е патентованата технология на работа. Високотехнологичните фрези Dipperfox имат две скорости. Ако пъновете и дънерите, които трябва да се фрезоват, са по-меки, скоростта на машините може да достигне до 60 об/мин и да произведе въртящ момент от 21000 Nm. Ако се работи с по-твърди пънове и дънери, Dipperfox превключва на по-бавна предавка – 30 об/мин и 43000 Nm въртящ момент. По този начин Dipperfox може да фрезова вертикално до 180 пъна на час или един пън за изумителното време от 20 секунди (моделът 850 Pro).

 
Dipperfox осигурява правилната мощност и скорост в правилни пропорции, точно когато и където имате нужда. Без загуба на време и енергия. Спестява се допълнително време, защото няма нужда да премествате багера след всеки фрезован пън или дънер. Също така, работата с Dipperfox е по-бърза, отколкото ако трябва да изкопаете пъновете и дънерите с кофата на багера. Дейността на Dipperfox при по-ниски об/мин означава, че при фрезоването на пънове или дънери няма изхвърляне на дървесина с висока скорост, което е много важно за безопасността. След процеса не остават отпадъци (натрошеният материал може да се използва като тор за почвата, за мулчиране, ПДЧ и др.). Всичко това прави Dipperfox изключително подходящ за работа както в гората, така и в градска среда.
 
Остриетата на Dipperfox са направени от износоустойчива стомана Hardox®. Тази здрава стомана заедно с въртенето на машините при бавни об/мин, означава, че дори ако фрезите срещнат камък, това няма да ги повреди. Самите остриета могат лесно да бъдат сменени или подострени на самия обект. Всичко, от което имате нужда за целта, е ъглошлайф.
 
За повече информация: dipperfoxbg.com
 

Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност